top of page
triss2.jpg

West Coast Tollers Cayuga

SE VCH, LD STARTKLASS, RLD N, RLD F 

"Trissie" 

SE10214/2018
Född: 2018-12-14 
HD: A+A  (index 107)
ED: UA(0+0)

PRA-prcd, hereditärt fri

DE hereditärt fri 

43 cm & 14,5 kg

Mor: LPI SE VCH West Coast Tollers Loca

Far: RLD N SE U(U)CH SE VCH Njupavallens River Race 

Inavelsgrad 1,2%

Tävlingsmeriter: 

Viltspår SE VCH

Tollingjaktprov NBKL utan pris pga att Trissie inte ville gå i vattnet. Jobbade fint fram tills dess! 

Workingtest(WT) startat 
Nosework godkänt doftprov eukalyptus 

Rallylydnad RLDN RLDF, tävlar just nu avancerad klass

Lydnad LD Startklass, tränas inför att starta klass 1 
Agility har startat klass 1. Trissie är inmätt 42,99cm och tävlar i mediumklassen 

Utställning Very Good & Excellent 
BPH med skott 2019-08-31

Sussies ord om Trissie:

Triss är en liten och nätt tjej som älskar att arbeta oavsett i vilken gren vi tränar i! Matte tröttnar oftast långt före Trissie på våra träningar, det här med att nöta detaljer tycker hon är roligare än vad jag tycker - kanske på gott och ont? Hon är inte supersocial vilket innebär att hon inte vill fram och hälsa på allt & alla, utan hon vill bara fram och nosa och sen går hon undan. Trissie har sedan hon varit valp hängt med mig på jobbet i butik och har därför lärt sig att hålla sig på sin plats "bakom kassan". Hon håller familjen kärt men är mer av en enmanshund och är verkligen "mammas lilla tjej!" Hon älskar närhet och sitter gärna i knät samt sover uppe på huvudkudden. En mysig och väldigt lugn hund till vardags, men som vid träning blir 100% motor! Vi tränar och tävlar i rally, lydnad, agility och har nyss gjort doftprov nosework eukalyptus, vi har startat WT , inga jättebra poäng däremot, men vi har gjort det. Vi tränar viltspår och även apportering flera gånger i veckan. Hon har lätt till ljud när hon ser andra träna apportering, men själva apporteringsbiten älskar hon och utför uppgiften med mycket motor och will to please. 

Hon är inte vattengalen, men simmar gärna om man kastar en pinne i vattnet eller om det är i samband med apporteringsträning. Trissie är inte en lättstressad hund utan har ett naturligt lugn i sig, hon är miljötrygg och stabil. 

Vi planerar en kull på Trissie till hösten 2022, kullen kommer att födas hos Sussie i Mora och levereras därifrån. Är du intresserad av en valp med mycket motor och driv efter Trissie så tveka inte på att höra av dig till amanda.pathseekers@outlook.com.

Mer info om den tänkta kombinationen kommer på hemsidan till våren 2022.
 

triss3.jpg
triss5.jpg
triss8.jpg
triss4.jpg
triss6.jpg
triss7.jpg
bottom of page