NOSEWORK (SNWK)

På Siljanstassens Nosework-kurser introduceras du och din hund i den fantastiskt roliga sporten och tränings-/aktiveringsformen Nose Work, inlärningsmetoden är via Svenska Nosework Klubben. Vi lär hunden att söka efter dofterna eukalyptus, lagerblad och lavendel i behållare, inomhus, utomhus och fordon. Du som ägare får bl.a. lära dig om hundens enastående nos, att läsa din hund och självklart om själva sporten nosework. Tillsammans kommer ni få stärkt relation och samarbete, och samtidigt ha otroligt roligt! 

Det fantastiska med nosework är att det passar alla raser, alla åldrar, och alla förare! 

Nosework 1 är en kurs för alla åldrar, här går vi igenom inomhussök och behållarsök i takt med att hunden får utveckla sitt sök och du som ägare får utveckla dina färdigheter att läsa din hund. Hunden får lära sig söka efter doften Eukalyptus.

Nosework 2 är en kurs för den som gått steg 1 och vill lära sig mer, här går vi igenom utomhussök samt fordonssök, vi lär även in doften Lagerblad som är klass 2 om man i framtiden vill tävla eller bara fortsätta aktivera sin hund hemma. 

Nosework 3 är en fortsättningskurs för den som gått steg 1 & 2, för den som vill utveckla och försvåra sina sökområden, här lär vi hunden den tredje doften Lavendel. 

KENNEL PATHSEEKERS

Vi finns på instagram & facebook!

0730801719

Södra Greningen, Östersund

©2018 Kennel Pathseekers, Amanda Vikner

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now